Teszt promo

 

 

Jogi nyilatkozat

 

 

A Happy New World weboldalán szereplő kép-, hang-, és videoanyagok bármelyikének (részben vagy egészben történő) felhasználása kizárólag a weboldalt üzemeltető Happy New World Kft. előzetes, írásos engedélyének birtokában lehetséges.

A Happy New World által szervezett rendezvények, fesztiválok területén a szervező megbízásából kép- és hangfelvétel készülhet, amely az élménypark üzemeltetője és médiapartnerei által nyilvánosságra kerülhet. A felvételeken felbukkanó személyek előzetes tájékoztatást kapnak a felvétel céljáról. A felvétel csak az érintett személy beleegyezésével történhet meg. A továbbiakban a felvételen felbukkanó személyek semminemű követeléssel nem élhetnek a felvételeket készítő és közzétevő cég(ek) irányába.

Kérdés esetén írjon a media@happynewworld.hu címre.

 

 

 

 

Vendégeink biztonságát a Generali Biztosító Zrt. szavatolja.

 

© 2013 Happy New World    Minden jog fenntartva!   Jogi nyilatkozat    E-mail küldés


A teljes élmény érdekében használj Mozilla Firefox vagy Google Chrome böngészőt! Weboldalunk 1280 px vagy nagyobb felbontás mellett élvezhető leginkább.

Oldaltérkép Cimkefelhö Közösségi média
Kezdőlap
Játékok
Események
Partnerek
Kapcsolat
Galéria
vidámpark dodzsem gyerek műsor koncert crazy dance vattacukor kézműves árus Badacsonyi Borhetek búcsú XXL Extreme ugrálóvár óriáshinta Tatai Fesztivál onride videó

Design Soso Multimedia    Programozás Web ITem

Teszt promo