Teszt promo

 

 

Játékaink

Játékok

Flash Drive
XXL Extreme
Truck Show
Banzai

 

 

Rég ültél dodzsemben? Gyere újra! Ugyan már, a telefonod is tudja a 3G-t, de Te még sose próbáltad? Az XXL Extreme óriáshintát pont miattad állítjuk fel. Esetleg már 1-2-3 kacagós gyerkőccel bővült a családod? Hozd el őket egy vidám körre a Truck Show-n! És 2016-ban nálunk indul a Banzai!

A hajad vagy a hangod tutira hasítani fogja a levegőt, de mi nem beszélünk a levegőbe. Nézd meg a saját szemeddel most!

A Happy New World valamennyi játékát folyamatosan karbantartjuk, felügyeljük, dizájnelemekben, világításban, hangban, zenében pedig lépést tartunk a korral.

Állandó játékaink (a dodzsem, a kisgyerekek teherautó vonata, az ügyességi kosárlabda és az extrém óriáshinta) mellett a nagyobb fesztiválokra légvárat, bungee jumping ugrálót, hullámvasutat és egyéb játékokat is kiállítunk, üzemeltető partnereink együttműködésével.

Happy New World Happy New World Happy New World Happy New World Happy New World
 

 

 

 

Vendégeink biztonságát a Generali Biztosító Zrt. szavatolja.

 

© 2013 Happy New World    Minden jog fenntartva!   Jogi nyilatkozat    E-mail küldés


A teljes élmény érdekében használj Mozilla Firefox vagy Google Chrome böngészőt! Weboldalunk 1280 px vagy nagyobb felbontás mellett élvezhető leginkább.

Oldaltérkép Cimkefelhö Közösségi média
Kezdőlap
Játékok
Események
Partnerek
Kapcsolat
Galéria
vidámpark dodzsem gyerek műsor koncert crazy dance vattacukor kézműves árus Badacsonyi Borhetek búcsú XXL Extreme ugrálóvár óriáshinta Tatai Fesztivál onride videó

Design Soso Multimedia    Programozás Web ITem

Teszt promo